Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
İrfankarabuluT
İrfankarabuluT

Doyasıya Sevemedim

Yorum

Doyasıya Sevemedim

( 1 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

963

Okunma

Doyasıya Sevemedim

Doyasıya Sevemedim

Gökkubbe altında ellerim
Uzanmış semaya
Seni dileniyorum tanrıdan
Sensiz geçen
Her günüm acı dolu
Beni öldürüyor kahrımdan
Bir dilenciyim
Hep hor görülen
Acımasız
Toprak gibi çiğnendim
Sahrada
Kum oldum savruldum
Zalimlerin
Mutluluğu için kavruldum
Sönmüş
Aşk ateşi bağrımda alevlendi
Kalbim her gün
Seni elden dilendi
Bana gülmeyi çok görenler
Mutluluğuma
Ağlayıp ayrılığıma sevindi

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Doyasıya sevemedim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Doyasıya sevemedim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Doyasıya Sevemedim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
leb-i şima
leb-i şima, @leb-isima
15.10.2012 16:42:20
çok var öylesi çok .. Leş bekleyen kargalar gibi.. Şimdi de benim başımdalar hadi bakalım hayırlısı..
Severek şairim
Nurefşan.
Nurefşan., @nurefsan-
15.10.2012 16:36:50
5 puan verdi
uzun zamandır güne merhaba ve güne elveda şiirlerini sizinle yapmaya başladım dost kalem...

kutluyorum kaleminizi saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL