Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
meselci
meselci

Yorgunum Usta

Yorum

Yorgunum Usta

( 4 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1228

Okunma

Yorgunum Usta





yorgunum usta
yitirdim esmerliğimi
eskisi gibi şen şakrak değilim
ilk önce üzerime doğsa da kadim güneş.



bilmiyorum
bir şeyler içimi kemirir durur usta
kestaneliğimi
mor dağlar bakışlı gözlerimi kaybettim
ne(re)ye baksam kara
ne ellesem avuçlarımda yara.



yorgunum usta
kalmadı (ana)dilimde tüy
kuşlar da selam veremez oldu göğüme
arşım artık grinin bin bir tonu.



şimdi ve (muhtemelen) yarınlarda
büyüyecek peşimdeki ağırlık
ve yalnızlığıma sadece türküler yakacak
beni azıcık bilenler
beni bir nebze hatırlamak isteyenler.








Mehmet Selim ÇİÇEK

9 Ekim 2012, Mardin


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Yorgunum usta Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yorgunum usta şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yorgunum Usta şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
fırtına.
fırtına., @firtina-
9.10.2012 13:36:37
5 puan verdi
güzel dizeler, bir ustayla dertleşmek güzeldir, iç açar. Aman dertleşeyim derken adamı dövme:)) Neyse güzel olmuş şiirin. Tebrikler.
leb-i şima
leb-i şima, @leb-isima
9.10.2012 12:27:27
Unutulmazsın...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL