Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
kbbn
kbbn

....

Yorum

....

( 1 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1403

Okunma

....




şiir yazamıyorum artık..
içimden geçen bir tek kelime var
ve herşeyi anlatıyor...
HUZUR...



Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

.... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz .... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
.... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Emrullah Bedir
Emrullah Bedir, @emrullahbedir
8.10.2012 21:22:44
Katılıyorum, denedim ama bütün satırlar yarım kaldı. Bugünlerde insanın huzurunu bozan, kalemini yıldıran o kadar çok şey var ki. Keşke her şey otomatik bir makine gibi sıfırlanabilse, hayat bir anda restlense. Şu sarhoş naraları, araba kornaları, kaçaklar, hain alçaklar... Var da var. Huzur bulmak istersen nerde var?
HakanKurtaran
HakanKurtaran, @hakankurtaran
6.10.2012 23:45:39
5 puan verdi
Huzur gibi saadet yoktur,
Gerisi yaralayan oktur,
Bizi anlamayan çoktur,
Huzurla geçsin tüm ömrünüz.
HakanKurtaran
Saygımla ...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL