Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Huseyin Dalmaz
Huseyin Dalmaz

ŞEYDA BÜLBÜLÜM

Yorum

ŞEYDA BÜLBÜLÜM

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

956

Okunma

ŞEYDA BÜLBÜLÜM

Tomurcuktu gülüm olmazdı gonca
Hep seni bekledi yıllar boyunca
Ah ile vah ile geçerken ömrüm
Koştun imdadıma şeyda bülbülüm

Ona sitem etsem felek duymazdı
Dostlara dert yansam çare olmazdı
Gün be gün artarken gönlümde hüznüm
Koştun imdadıma şeyda bülbülüm.

“Seveni sevene yazmıyor Mevla”
Diyerek girmiştim belki günaha.
Bu bir günah ise artık kabulüm
Koştun imdadıma şeyda bülbülüm

İstemem gelmesin genç yaşta ölüm,
Seninle olalım hep balım gülüm
Vardır alınacak felekten öcüm,
Koştun imdadıma şeyda bülbülüm

Ne de güzel imiş seninle dünya
Baki olsa deyip girmem günaha
Mevla’m böyle kılmış olamaz sözüm
Koştun imdadıma şeyda bülbülüm.





Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şeyda bülbülüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şeyda bülbülüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞEYDA BÜLBÜLÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL