Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
UNALAN
UNALAN

İFTİRAK VAKTİ

Yorum

İFTİRAK VAKTİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1600

Okunma

İFTİRAK VAKTİ

İFTİRAK VAKTİ

İftirak vaktinin mazlum halini
Unutup tez elden mutlu olmuşsun
Rüzgara kapılmış yaprak misali
Kendine yeni bir sevda bulmuşsun...

Yar ile dilşad iken dillendi ahım
Yağmur olup coştu gönül giryanım...

Peymaneler dostum sensizlik mezem
Acıyı bal eyleyip safa bulmuşsun
Âteş-i hicrân ile geçer her gecem
Firkat-i cânan ile nâlân olmuşsun...

Yar ile dilşad iken dillendi ahım
Yağmur olup coştu gönül giryanım...


Mehmet Fikret ÜNALAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İftirak vakti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İftirak vakti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İFTİRAK VAKTİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL