Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Aşk yaşanır..

Yorum

Aşk yaşanır..

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1218

Okunma

Aşk yaşanır..

Aşk yaşanır..

Karanlığı en uzun gece
Buradan göçtü yar
Başı dik

Biliyorum aklında
Günahlarımız var
Bende bıraktığı aşk

Yaşadığım yıllar
Tattığım günahlar kadar
Çok sevdim seni

Geceleri tutar mı seni karanlık
Gün doğunca açar mı hala çiçeklerin
Yoksa sende batar mısın güneş gibi
Aşka doymadan

Her damla su
Her acı yas kaldı içimizde
Aşk siz olmalısınız
Sizi ölesiye sevmiştim.

Aşk içseldir, yaşanır
Her batan gün gibi
Ölümse gerçektir
Elle tutulmaz
Duygular gibi

Sen batan gün mü
Aşk mı
Ölüm müsün
Şiir gibi...

Sami Arlan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşk yaşanır.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk yaşanır.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşk yaşanır.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL