Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
serdali
serdali

BEN BENLİĞİM

Yorum

BEN BENLİĞİM

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1153

Okunma

BEN BENLİĞİM

BEN BENLİĞİM

BEN BENLİĞİMİ
BENİM OLDUĞUM
GÜN KAYBETMİŞİM...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ben benliğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben benliğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN BENLİĞİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bayram Ali Bülbül
Bayram Ali Bülbül, @bayramalibulbul
15.11.2007 15:43:45
BİR BEN VARDIR BENDE BENDEN İÇERÜ gibi kısa ve öz,doğru söz..selamlar..
berna35
berna35, @berna35
15.11.2007 10:14:54
bencil olmamak gerekir... tebrikler..
EylülGökdemir
EylülGökdemir, @eylulgokdemir
15.11.2007 09:20:18
BİZ OLMAYI BİLEMEYEN BEN OLMAYI HİÇ BİLMEZ.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL