Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Pasha_
Pasha_

BAD-I SABA

Yorum

BAD-I SABA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1182

Okunma

BAD-I SABA

BAD-I SABA



Kimseler yokken sen varsın
Şafağın o en keskin demlerinde
Hem yarsın hem yaren
Usulca estiğin sinenin zirvelerinde

Rahmet damlası oluver
Düş yüreğimin kuytularına
İn de gör ahvalimi
Şahit ol efkarımın ah u zarına

Semalara hükmettiğin gibi
Yüreğime serinliğinle öylece es
Hızır misali, o derbeder anımda
İncitmeden beni, elemimi öyle kes.

Bad-ı saba sen ki sırdaşımsın
Şikayetçi değilim ; lakin
duyur sessiz haykırışlarımım misafirim olduğum Dünya’ya
Dindir acıyan sol yanımı
Götür uyanmak istemediğim rüyaya…


04/09/2012

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bad-ı saba Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bad-ı saba şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAD-I SABA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL