Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
rezzan27
rezzan27

GİDERKEN

Yorum

GİDERKEN

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

692

Okunma

GİDERKEN


Yaz ,sonbahara girerken dökülecek
Yapraklar birer birer.
Hazan yine aynı hazan.
Bin yıldır yaşanan..
Yine;
Güneşe aldanacağım bazen,
Bazen yağmurda ıslanacağım.
Hay aksi!!diyeceğim sonra
Şemsiyeni alsaydın ya!!
umutlarım olacak,yazdan kalan.
Yalancı bir güneş altında,
Arada sırada..
Anlayacağın
Bu bahar başka bahar..
Sonbahar..
Toprak bir başka bahara saklayacak tohumunu
Bir doğum telaşıyla.
Uzun bir kış yaşanacak sonra..
Sen giderken;
Ve ben öylece kalmışken kış ortasında
Kimsesiz göçmen kuşlar misali.
Bir fırtınanın tam ortasında..
Duyacağım,
Gecenin çağrısını.
Yanlızlığın şarkısını..
RC

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Giderken Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Giderken şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GİDERKEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL