30 Ağustos ta çarpışırken 9 Eylül de Yunanı İzmirde denize dökerken düşman şerhoştu,ecdadım ayıktı. bu durumu tersine çevirmek isteyenler cehalet ve gaflet içindedirler.Vesselam.
Gaflet uykuları sarmış bacayı Farkınız yok diyor benden boz ayı. Yırtmak gerekiyor artık kozayı Nasıl uyarmalı acep hocayı.
Çaresizlik çözüm değil bilelim Gönlümüzün şu pasını silelim. AllahAllah ey ecdadım nerdesin? Ey müslüman neden hala yerdesin?
9eyll2012F.K.
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.