Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco

BELKIDE

( 1 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1182

Okunma

BELKIDE

BELKIDE

Insan sevdigine ,
Kendini anlatamazki !
Sevdigi ,kendisi anlar !

Cünkü ,seven
Sevenin ruhunu okur.
Orda, ne olup bittiginden
Olur haberdar.

Belkide !
Bu yüzden yasaniyor bazen
Sebepsiz
Dedigimiz ayriliklar ..

Nuran KARACA
6 9 2012 saat 10 50

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Belkıde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Belkıde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BELKIDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hamitkaraca
hamitkaraca, @hamitkaraca
8.9.2012 23:37:11
tebrikler arkadaşım güzel şiirdi
leb-i şima
leb-i şima, @leb-isima
8.9.2012 19:32:42
5 puan verdi
İşte budur anlaşılarak sevmek ve sevilmek...
Güzeldi .. ilk kez bu konuyla ilgili şiir okudum canım benim..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL