Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
murattegin
murattegin

KENDİMLE HESAPLAŞMA

Yorum

KENDİMLE HESAPLAŞMA

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

944

Okunma

KENDİMLE HESAPLAŞMA

Emeller vardı, hep söz vermedik mi?
Yalan dünyâyı mutsuz görmedik mi?
Kader, tâlih, harâbât ehli derken
Ey Allâh’ım kapından girmedik mi?
Vezni: Mefûlü Mefâîlün Feûlün

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kendimle hesaplaşma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kendimle hesaplaşma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KENDİMLE HESAPLAŞMA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
vakt-i sükut(sıla)
vakt-i sükut(sıla), @vakt-isukut-sila-
7.9.2012 08:12:12
O kaçınılmaz kapıdan giricez birgün
Mehmet Ziya Dinç
Mehmet Ziya Dinç, @siirlerinziyasi
6.9.2012 22:29:37
Mefâ'îlün / mefâ'îlün / fe'ûlün
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL