Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
feyzi kanra
feyzi kanra

Bırakma

Yorum

Bırakma

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

823

Okunma

Bırakma

Bırakma

Yarab koru bizi boş konuşmaktan
Koru bizi koru boşa koşmaktan
Hıfzeyle ne olur boşa çoşmaktan
Bırakma nefisle başbaşa bizi.

Çok hoş bu dünyanın suyu deresi
Soluyoruz bizler bizler veresi
Yaşamak güzel de sonu neresi?
Bırakma nefisle başbaşa bizi.

04eyll2012 feyzi kanra

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bırakma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bırakma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bırakma şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Makberî  - Ahmet Akkoyun
Makberî - Ahmet Akkoyun, @makber-ahmetakkoyun
4.9.2012 13:20:08
güzel bir nefis muhasebesi gibiydi günüme gül düştü ,eyvallah muhterem
selam ve dua ile
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL