Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Şansın Varsa

Yorum

Şansın Varsa

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1057

Okunma

Şansın Varsa

Şansın Varsa

Hakkını ver hakkı olana
Acıma sakın zalim olana
İnanma yalan dolana
Bir gün boynuna dolana
Küçük derede boğul
Büyükten korkma
En büyük şeytan
Uzun saçlı yosma
Aşktan kaçma
Usanma bıkma
Bırak haline
Bağlanma
Gök yüzüyle kardeş olup
Ağlama
Şansın varsa gelir bulur
Sen bekle arama

Yazan - İsmail Civelek
Develi Köyü
Pamukkale
Denizli

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Şansın varsa Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şansın varsa şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şansın Varsa şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL