Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Alpii94
Alpii94

Cananım

Yorum

Cananım

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1030

Okunma

Cananım

Afeti büyük bir devran
Ya hak bu nasıl bir can
Söyle bana ey güzel
Yüreğime olurmusun canan

Kapanmaz dediğim yaralarımın acısı
Senin güzelliğinle dermanlandı
Kulaklarım sesine yandı
Gözlerim gözlerine bağlandı

Varlığım kendini sana adadı
Sensiz her an tam bir azaptı
Kalbim senin için çarptı
Bedenim varlığına kul köle
Ne olur bırakıpta beni bu çölde
Yar olma ellere...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Cananım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cananım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Cananım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL