Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
_Selcan_
_Selcan_

Seni Arıyorum..

Yorum

Seni Arıyorum..

( 1 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

966

Okunma

Seni Arıyorum..

Seni Arıyorum..

Yağmur yağıyor bu şehre,
Şimşekler çakıyor,
Ve ben korkuyorum,
Sarılacak birini arıyorum,
Saçlarımı okşayıp, alnımdan öpecek,
Bana korkma buradayım diyecek birini arıyorum,
Ben seni arıyorum Sevdiğim, seni arıyorum…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Seni arıyorum.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni arıyorum.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seni Arıyorum.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Büşra Ağdağ (sba)
Büşra Ağdağ (sba), @busraagdag-sba-
26.8.2012 00:55:33
yüreğine kalemine sağlık dost:)
belki
belki, @belki
26.8.2012 00:02:35
şiir getiren aramalarınız çok olsun...
gül & papatya
gül & papatya, @gulpapatya
25.8.2012 23:23:12
Yağmur yağıyor bu şehre,
Şimşekler çakıyor,
Ve ben korkuyorum,
Sarılacak birini arıyorum,
Saçlarımı okşayıp, alnımdan öpecek,
Bana korkma buradayım diyecek birini arıyorum,
Ben seni arıyorum Sevdiğim, seni arıyorum…
yüreğine sağlık dost..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL