Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Doldur

Yorum

Doldur

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

868

Okunma

Doldur

Doldur

Boş kalmasın kadehim
Doldur doldur
Çoğalsın günahım
Doldur doldur

Kalbimi aşkla
Doldur doldur
Gözlerimi yaşla
Doldur doldur

Saçlarımı kar beyazla
Doldur doldur
Üz beni nefretle
Doldur doldur

Ölürsem mezarımı
Doldur doldur
Ben öldürdüm yaz taşına
Doldur " doldur "

Yazan . İsmail Civelek
Develi Köyü
Pamukkale
Denizli

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Doldur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Doldur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Doldur şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
24.8.2012 21:01:47
5 puan verdi
İnşallah doldursun diyorum ve boş yerde kalmasın selamlar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL