Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
al
alim ışık

ŞEHİDİM (2)

Yorum

ŞEHİDİM (2)

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1018

Okunma

ŞEHİDİM (2)

Yine ben uykuda, sense şehit
sen kürt kardeşlerimin ırzını namusunu korurken vuruldun
VURANLARA LANET OLSUN.
Sen korurken vatanı, hemde canı.
bölmek isteyen hainlerden
-BÖLMEK İSTEĞENLERE LANET OLSUN-
İçimiz kan ağlarken bizim
birileri teröristlere öpücük veriyor
-VERENLERE LANET OLSUN-
......Hainler mecliste
kendini milletin temsilcisi sayıyor
-SAYANLAR LANET OLSUN-
Kürt halkına özgürlük diyerek
yaşlıya gence, kondaktaki bebeğe
-KIYANLARA LANET OLSUN-
Bilmem nasıl yanayın hangi ağıda
bin destan her bir şehide
zehir ettiler ramazanıda bayramıda
-ZEHİR EDENLERE LANET OLSUN-
Yazmakla bitmez bunların yaptıkları
esrar eroin silahtır taptıklar
TAPANLARA LENAT OLSUN-

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şehidim (2) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şehidim (2) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞEHİDİM (2) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL