Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
meselci
meselci

Sen Var Ve Yar İken

Yorum

Sen Var Ve Yar İken

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

830

Okunma

Sen Var Ve Yar İken





Benden yana
rahatlığı öpsün usun.



Sen varken
başka güle
seni seviyorum diyemem.



Sen yarken bana
başka serüvene
aşık sıfatıyla katılamam.



Gözlerin arşımdayken
karşıma çıkan her çiçek
bacımdır.



Ve sözlerin kulağımdayken
duyduğum her yabancı ses
kardeşimdir.






Mehmet Selim ÇİÇEK
16 Ağustos 2012, 15.21, Dargeçit

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen var ve yar iken Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen var ve yar iken şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen Var Ve Yar İken şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL