Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
ÖZER AHMET
ÖZER AHMET

ÇOCUKLUĞUMU ÖZLÜYORUM

Yorum

ÇOCUKLUĞUMU ÖZLÜYORUM

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1450

Okunma

ÇOCUKLUĞUMU ÖZLÜYORUM

ÇOCUKLUĞUMU ÖZLÜYORUM

söz:AHMET ÖZER
........
ÇOCUKLUĞUMU ÖZLÜYORUM
BİR UÇURTMANIN GÖLGESİNDE
BİLYE OYNAR SAPAN YAPARDIM
ŞİMDİ İSE AĞLIYORUM ÖYLESİNE
GÜNEŞİN BATIŞINDAN MI
UMUDUN KAÇIŞINDAN MI
BİLMEM NEDEN HAYAT SÖYLESENE
OYSA
ALLI PULLU DÜŞLERİM VARDI YARINDAN
BİRER BİRER UÇUP GİTTİLER YANIMDAN
NE DURUYORSUN HAYAT DURMA
HERKES GİBİ BENİDE TOPRAĞA GÖMSENE











Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Çocukluğumu özlüyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çocukluğumu özlüyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇOCUKLUĞUMU ÖZLÜYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mayis_ceylan
mayis_ceylan, @mayis-ceylan
10.8.2012 07:49:03
5 puan verdi
hayat hiç bir zaman çocukluktaki gibi olmuyor yüreğine sağlık...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL