Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Hüseyin Sığırtmaç
Hüseyin Sığırtmaç

Kalmadı Hevesim

Yorum

Kalmadı Hevesim

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

861

Okunma

Kalmadı Hevesim

Kalmadı hevesim tükendi şevkim.
Varlığın yokluğa döndü yorulma.
Duyguma kahredip rest çekti aklım.
Yürekte ateşin söndü yorulma.

Alıştırdım sana yazmaz kalemim
Dilerim kalbine düşer elemim.
Artık sana karşı ben de zalimim.
Her yanıma nefret indi yorulma.

Ulaşırdın sevgin olsa anında.
Sonunda benzettin sana beni de.
Mademki değerim yokmuş yanında.
Yük olmayım bari sen de yorulma.

Sildim hayalimden kalan resmini.
Lazım değil anmam daha ismini.
Sanma bitirirsin sevda kısmını.
Aşk iksiri geçmez bende yorulma.

Kuşatmaya gücün yetmez sevgimi.
Er geç bulacağım bir gün dengimi.
Sanma kaybederim aşk ahengimi.
Sığırtmaç bu yolda önde yorulma.

Antalya 10 Ağustos 2012
Hüseyin Sığırtmaç

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kalmadı hevesim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalmadı hevesim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kalmadı Hevesim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL