Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
hüzünlerin şairi
hüzünlerin şairi

KAPATIYORUM

Yorum

KAPATIYORUM

( 3 kişi )

3

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1225

Okunma

KAPATIYORUM

KAPATIYORUM

Mis mis kokular
Renk renk çiçekler
Çimenlerin arasında uzanıyorum
Masmavi gök yüzüne bakıyorum
Yanında akan bir pınar
Karşımda bir çeşme
Sesi çok hoş geliyor
Dalıyorum gözlerimi
Huzur içerisinde kapatıyorum...

Fatih BAŞ

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Kapatıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kapatıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAPATIYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
GÜLNUR  ATEŞOĞLU
GÜLNUR ATEŞOĞLU, @gulnur-atesoglu
24.8.2012 12:42:46
5 puan verdi
Huzurlu dizelerdi...selam ve saygılarımla
Meyzem
Meyzem, @meyzem
6.8.2012 20:59:38
5 puan verdi

Mis mis kokular
Renk renk çiçekler
Çimenlerin arasında uzanıyorum
Masmavi gök yüzüne bakıyorum
Yanında akan bir pınar
Karşımda bir çeşme
Sesi çok hoş geliyor
Dalıyorum gözlerimi
Huzur içerisinde kapatıyorum...

Çok güzeldi arkadaşım kalemine sağlıkk
DuygusalsairBilalyilmaz
DuygusalsairBilalyilmaz, @duygusalsairbilalyilmaz
6.8.2012 13:59:06
5 puan verdi
Değerli Fatih kardeşim merhabalar

yine güzel bir şiir okudum gönül sayfanızdan,yüreğiniz coşmuş kalem yazmış,biz okuyan dostlaınız mest olmuş şiire,sayfanıza en güzel duyguları,size en yüce sevgileri okuyan dostlarada saygı ve selamlarımı bırakıyorum.sağlıcakla kalınız.

aygılarımla
Bilal YILMAZ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL