Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
sudamlam
sudamlam

Seni Sevmek..

Yorum

Seni Sevmek..

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1116

Okunma

Seni Sevmek..

Seni Sevmek..

Seni beklemek günlerce,aylarca
Sana dile getiremediğim sözleri içimde biriktirmek
Seni sevmek ne biliyormusun?

Cam kırıklarına yalın ayak basıp,
Hissettiğin acıya aldırmadan
Sana kavusmanın mutluluğunun
Hayalini çizmek gözünün önünde

Senden sonra uç uca birleştirdim tüm zamanları
Avuçlarım terledi kış günlerinde
Odamın karanlığında
Silüetin belirirdi gözlerimde

Seni Sevmek ne biliyormusun?
Gözlerinin içinde boğulurken
Uçurumda buluşmaktı seninle
Kimsesizliğimi seninle tamamlamaktı.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seni sevmek.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni sevmek.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seni Sevmek.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL