Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Yontar
Yontar

BİR BİLSEN İKİ SEVSEN !!!

Yorum

BİR BİLSEN İKİ SEVSEN !!!

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1369

Okunma

BİR BİLSEN İKİ SEVSEN !!!

BİR BİLSEN İKİ SEVSEN !!!



Bir bebeğin kalbi gibi yalansız !
Nedensiz nasılsız seviyorum seni !
Yontar’ı bir bilsen bir bilsen !
Bir bilene gitsen !
Elini uzattığın her yerdeyim.
Dokunmak istersen bana kendine dokun !
Çünkü ben her zaman sendeyim !
Dudaklarındaki ateşim tenindeki sıcaklık !
Vücudunu ürperten rüzgarım ben !
Hep sendeyim ben !
Oradayım, beni görmek istediğin yerde !
Yüreğinde...!!!
Aşkım yaram derin melhem olda vur elin !
Beni göresen ela göz seven söz.
Kendime güzel sevdim öz !
Geceme ay gündüzüme güneş olda gel !
Bilsen bunu gülüm gözüme aldım ölüm.
Ölesiye özledim bugün seni’’Zeynep’’ !!
30/07/2012 Rahmi Yontar.
! Bilmek Kaliteli Yaşamaktır.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir bilsen iki sevsen !!! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir bilsen iki sevsen !!! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR BİLSEN İKİ SEVSEN !!! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL