İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
şaire şebnem örs
şaire şebnem örs

ŞİİRLERİM ...

Yorum

ŞİİRLERİM ...

( 2 kişi )

4

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1135

Okunma

ŞİİRLERİM ...

ŞİİRLERİM ...





Şiirler bile yetmiyor seni anlatmaya


Yüreğimde ne kaldı ki daha anlatacak


Gözyaşlarım bile kurudu ağlamaktan


Dağlar kadar oldu özlemim bak


Karma karışık sevdam benim.


Sensiz olan her günüm,


birer acı az biraz da sitemli.


Neden girdin bilmiyorum ki yarınlarıma


Çıkmak bilmiyorsun yüreğimden


SEVGİLİM...



01/09/2010
23:00/ÇARŞAMBA
ŞEBNEM ÖRS
NOT: NOTER ONAYLIDIR..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Şiirlerim ... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şiirlerim ... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞİİRLERİM ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
BEN-BUYUM
BEN-BUYUM, @ben-buyum
18.8.2012 22:53:30
Bir duygunun en sade ve en güzel anlatımı böyle olur ancak.Bundan ötesi şiir olmazdı belkide.Kalem tutan eline, ona yön veren yüreğine sağlık.En güzel insan üreten insandır.Sizde bu güzellikle bir ömür bu duygularla yaşarsınız inşallah.Şimdiden hayırlı bayramlar.
Meyzem
Meyzem, @meyzem
18.7.2012 16:33:46
Güzeldi elinize sağlık
leb-i şima
leb-i şima, @leb-isima
18.7.2012 13:02:07
5 puan verdi
Sonunda geldi dayandı yine sevgili ye ye ye :)

Güzeldi kardeşim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL