Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
nuhkenis
nuhkenis

ben kalbime söz verdim

Yorum

ben kalbime söz verdim

( 1 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

839

Okunma

ben kalbime söz verdim

O siyah gözlerine
Bahar verdim güz verdim
Sensiz dünya haram bana
Ben kalbime söz verdim


Başka söze gülemem
Yad elleri tutamam
Kendimi avutamam
Ben kalbime söz verdim

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ben kalbime söz verdim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben kalbime söz verdim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ben kalbime söz verdim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
DuygusalsairBilalyilmaz
DuygusalsairBilalyilmaz, @duygusalsairbilalyilmaz
16.7.2012 19:39:01
5 puan verdi
Değerli Nuh bey merhabalar

Güzel bir şiir okudum gönül sayfanızdan çok ama çok begendim.Tebrik ediyorum sizi ve kaleminizi yüreğiniz dert görmesin kaleminiz daim olsun.

Saygı ve selamlar
Bilal YILMAZ
muzafferkondel
muzafferkondel, @muzafferkondel
16.7.2012 15:18:48
"Ben kalbime söz verdim"

Çok güzeldi. Tabi kalbe söz verilirse tutulur.
Tebrik ve selamlarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL