Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
kadir kayaoğlu
kadir kayaoğlu

AFFET HANDÂNIM AFFET

Yorum

AFFET HANDÂNIM AFFET

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1285

Okunma

AFFET HANDÂNIM AFFET

Gel dedin, ben kaçtım,gel gör ne pişmânım
Hani özlüyordum? ölüyordum hasretinden?
Yalancıymışım ,affet,HANDÂNIM
Seni benden mahrûm ettim,beni senden

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Affet handânım affet Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Affet handânım affet şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AFFET HANDÂNIM AFFET şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Şehri Karakaya
Şehri Karakaya, @sehrikarakaya
15.7.2012 00:09:42
Pişmanlık ağacından bir meyve düşmüş tüm pişmanlara tercümanca bir tınıyla...hürmet ve muhabbetle kutluYORUM.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL