Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
hayrani ılgar
hayrani ılgar

MEHTABIMSIN

Yorum

MEHTABIMSIN

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

820

Okunma

MEHTABIMSIN


MEHTÂBIMSIN SEN BENİM


Cânı sana vermişim,cânanımsın sen benim ,
Çölde gezen dervişim, serâbımsın sen benim,
Hasretinle hastayım,dermânımsın sen benim,
Hem güneşim hem ayım,mehtâbımsın sen benim.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mehtabımsın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mehtabımsın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MEHTABIMSIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Meyzem
Meyzem, @meyzem
11.7.2012 11:18:05
Cânı sana vermişim,cânanımsın sen benim ,
Çölde gezen dervişim, serâbımsın sen benim,
Hasretinle hastayım,dermânımsın sen benim,
Hem güneşim hem ayım,mehtâbımsın sen benim.
Çok güzeldi elinize sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL