Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kadir kayaoğlu
kadir kayaoğlu

oldumu şimdi? (HANDÂNA)

Yorum

oldumu şimdi? (HANDÂNA)

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1160

Okunma

oldumu şimdi? (HANDÂNA)

sen yazdırıyorsun,ben yazıyorum
sen kızdırıyorsun ben kızıyorum
sen gidiyorsun ben kalıyorum
oldumu şimdi....
sen yakıyorsun,ben yanıyorum
sen yıkıyorsun,ben yıkılıyorum
sen kaçıyorsun,ben kovalıyorum
oldumu şimdi....
sen gülüyorsun,ben ağlıyorum
sen seviyormusun?ben bilmiyorum
sen bahardasın,ben hazândayım
oldumu şimdi......
sen avutuyorsun,ben kanmıyorum
sen "bi şey" diyorsun,ben dinliyorum
sen unut diyorsun,ben "umut" diyorum
oldumu şimdi...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Oldumu şimdi? (handâna) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Oldumu şimdi? (handâna) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
oldumu şimdi? (HANDÂNA) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
DuygusalsairBilalyilmaz
DuygusalsairBilalyilmaz, @duygusalsairbilalyilmaz
7.7.2012 14:38:56
5 puan verdi
Değerli Kadir Abim değerli dost

Yüreğine sağlık,ne güzel inşa edilmiş şiir ilmek ilmek işlenmiş oya oya örülmüş kıtalar,yüreğinize sağlık,kaleminiz daim olsun.Dünyadaki tüm güzellikleri yüreğinize,Tüm hoş kokulu çiçekleri size,Tebrik ve teşekkürlerimi sayfanıza bırakıyorum,kabul görmesi dileğiyle,Sağlıcakla kalınız.

Saygı ve selamlarımla
Bilal YILMAZ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL