Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Çok İstedim

Yorum

Çok İstedim

( 3 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

935

Okunma

Çok İstedim

Çok İstedim

Sordum da söylemedin
Güzel ismini ismini
Çok istedim de vermedin
Solmuş resmini resmini

Tutam dedim tutturmadın
Pamuk elini elini
Kimsin sen kimlerdensin
Kimin gelini gelini

Güneş vurmuş yakmış
Narin tenini tenini
Lal etmişsin konuşmazsın
Şirin dilini dilini

Kalbine kilitmi vurdun
Sevmeyimi unuttun
Eğer böyleyse
Vay haline haline

Yazan . İsmail Civelek
Develi Köyü
pamukkale
Denizli

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Çok istedim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çok istedim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çok İstedim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
GÜL BEŞİNCİMEVSİM
GÜL BEŞİNCİMEVSİM, @gulbesincimevsim
1.7.2012 16:25:15
5 puan verdi
:))

çok guzelll tebrıkler...
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
30.6.2012 18:15:46
5 puan verdi
Kalpteki sevgisi yeter neden resmini abim... Şiir harikaydı kutlarım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL