Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
enesbasak
enesbasak

Umudum Kalmadı

Yorum

Umudum Kalmadı

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1141

Okunma

Umudum Kalmadı

Umudum Kalmadı
Benim hayatım imkânsız
Çabalarım boşuna sanki
Bitmeyen sözlerim
Hep umut kırıntılı
Yarınlarım meçhul
Benliğim kuş misali
Kanadı kırık yaralı
Dermanı kalmadı…

Umut tarlasında
Hasat vakti gelmedi
Heba oldu tohumlar
Gözyaşlarımla sulanan
Baharın kuraklığı
Nadasa bıraktım artık
Filiz görmeyen
Çöle dönmüş sol yanımı…

Sana yazdığım her dize
Gözlerine açtığım her mezar
Avuçlarına yaptığım her evim
Şimdilerde harabe
Yarınlarda kahır
Ve ömrümün sonunda
Gözü yaşlı keşkeler…

Enes Başak

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Umudum kalmadı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Umudum kalmadı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Umudum Kalmadı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL