Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Mehmet Akif Tiryaki
Mehmet Akif Tiryaki

Özlemek istiyorum

Yorum

Özlemek istiyorum

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1055

Okunma

Özlemek istiyorum


Küçüksu’da Boğaz görüntüsü yerine
Adalar’a bakıyorum Maltepe’de
Denizin üstüne taşan divanhane balkonu yerine
Apartman terasında oturuyorum plastik bir sandalyede

Deniz temmuz gurubuyla erguvanlaşıyor
Bu görüntü aynı değişmiyor
Sazlarla hüseyni musiki yerine
Bir delikanlı ağlıyor sanki gitar eşliğinde

Gece sahilde havai fişekler atılıyor
Gökyüzü ışıktan şelale
Rumeli ve Anadolu Hisarı’ndan karşılıklı atılan
Yarım sektirme gülleler yerine

Boğaz’ın özelliği laleli yaz meltemi
Lale de değişmedi
Ve Çubuklu’da koruda bülbül sesleri
Geç saatlere kadar minibüs yolunda gürültü kirliliği

Bu kent kaynayan kazan fokurduyor
Özlemek istiyorum İstanbul’u
Özlemek istiyorum...İstanbul’u.


Mehmet Akif Tiryaki

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Özlemek istiyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Özlemek istiyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Özlemek istiyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL