Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
delisevda
delisevda

KORKAR OLDUM

Yorum

KORKAR OLDUM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

933

Okunma

KORKAR OLDUM

Belki uykumu yine bolecek bu sensizlik.
Gece yastiga bas koymaya korkar oldum.
Etraf karanlik ruhumda bir sessizlik.
Uyaninca sesini duyamam diye korkar oldum....

Kayan yildizlardan seni dilemek tek arzum.
Ellerim semada yalvarip dururum.
Gecenin suskunlugunda kalmadi huzurum.
Senin icin ettigim dualar kabul olmaz diye korkar oldum...

DelisevdA 22.06.2012 00:19

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Korkar oldum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Korkar oldum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KORKAR OLDUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Meyzem
Meyzem, @meyzem
23.6.2012 19:31:52

Kayan yildizlardan seni dilemek tek arzum.
Ellerim semada yalvarip dururum.
Gecenin suskunlugunda kalmadi huzurum.
Senin icin ettigim dualar kabul olmaz diye korkar oldum...

çok güzeldi elinize sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL