‘… görmedim duymadım bilmiyorum’ hayat sana güzel be…
Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
************************************************** AH BU HAYAT ÇEKİLMEZ
Bende bu cehennem gibi yurek olmasa Hem de deli rüzgâr gibi hasret olmasa Birde cana can katan o sevdan olmasa Birde cana can katan o sevdan olmasa
Bende bitip tükenmeyen umut olmasa Ferhat'ın dağları delen sabrı olmasa Birde cana can katan o sevdan olmasa Birde cana can katan o sevdan olmasa
Gönlümde bu dinmek bilmez sızı olmasa Gözlerimde gözlerinin izi olmasa Birde cana can katan o sevdan olmasa Birde cana can katan o sevdan olmasa
Ah bu hayat çekilmez ah bu hayat çekilmez Sen olmasan canım ah bu çile çekilmez ******************************************************Tabikine Erol EVGİN sölüyo
ne kadar az bilirsen, ne kadar az duyarsan ne kadar az görürsen o kadar mutlusundur kıralların çıplak kaldığı meydanlarda..... :-)))) iyi bayramlar...bitmiyor yaz yaz.....iyi bayramlar... :-))))
Gördüm, duydum, biliyorum, hayat niye bana güzel değil: yoksa ben yanlış yere mi bakıyorum, yoksa ben yanlış şeylerimi biliyorum, yoksa ben sağır mıyım yaaaaaaaaaaa:)))))))))))))
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.