Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
KIRIMLI
KIRIMLI

Nezaman

Yorum

Nezaman

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

933

Okunma

Nezaman

Nezaman

Derler ki aşk özleyipte görememek,
Hasretinle alev,alev yanmaktır.
İçim hasretinle alev,alev yanarken,
Seni özleyipte görememek üşütüyor beni.
Gözlerim arar,huzur bulduğum ceylan gözlerini,
Ellerim bulamaz sıcacık ellerini.
Ne zaman gözlerimiz ve ellerimiz buluşacak.
Ne zaman olacak,sevenler ne zaman kavuşacak.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Nezaman Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nezaman şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Nezaman şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL