Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
yuksel969
yuksel969

Aşkımız Bir Masaldı

Yorum

Aşkımız Bir Masaldı

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1442

Okunma

Aşkımız Bir Masaldı

Aşkımız Bir Masaldı

Sen benim için bir masaldın.
Hem de güzelller güzeli sarışın bir kızdın
Ben köleydim, ama aşk kölesiydim
Sen prensesdin, ama güzelliğin presisiydin

Yüzyılladır masal anlatırlar aşıklar hakkında
var mısın dünyaya hepsini unutturmaya.
Yüzyıllardır seni anlatırlar aşıklar
Kolay mı, seninle yaşadıklarımızı unutturmaya

Sen bana mucizeleri yaşattın
Ben sana kalbimi verdim
Sen bana, ben sana
Masalları yaşattık

Yüzyılladır masal anlatırlar aşıklar hakkında
var mısın dünyaya hepsini unutturmaya.
Yüzyıllardır seni anlatırlar aşıklar
Kolay mı, seninle yaşadıklarımızı unutturmaya

Yüksel Gürbüz

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşkımız bir masaldı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkımız bir masaldı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşkımız Bir Masaldı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL