Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
kimyagererol
kimyagererol

GÖNLÜM SEVDİ SENİ

Yorum

GÖNLÜM SEVDİ SENİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1228

Okunma

GÖNLÜM SEVDİ SENİ



Ne kadarda çok sevmiş bu deli gönül seni
Sevdan gönlümde sanki aşk bahçesi
Yüregin içimde bir sevgi seli
Alıp götürüyor ardından beni
Ne kadarda çoksevmiş bu gönül seni

Öyle bir sevmiş ki bu kalbim seni
Yerinde duramıyorki sarmışken her yanı bir sevda seli,
Yalvarırcasına bırakma beni ey gönlümdeki sevgili
Ne kadarda çok sevmiş bu gönül evimseni

Seninle yıldızlar içinde gezer gibiyim
Senden önce kış iken bahara dönen sevda seliyim
Sen nereye gidersen bende geleyim
Bırakma beni seninle varolup seninle öleyim

Soldurma kalbimde aşk çiçegimi
Koparmaz senden başkası gönümün sevda telini
Kimse almasan gülüm senin yerini
Ne kadarda çok sevmiş bu gönül seniiiiiiiiii
kimyagersair48..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gönlüm sevdi seni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönlüm sevdi seni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖNLÜM SEVDİ SENİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL