İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
yadel
yadel

yine isyan edermisin?

Yorum

yine isyan edermisin?

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

887

Okunma

yine isyan edermisin?

akillarin durdugu an
gelip cattigi zaman
hep isyan ettigin gibi
yine isyan edermisin
yoksa nadim olup
affet Allahim dermisin

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yine isyan edermisin? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yine isyan edermisin? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yine isyan edermisin? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sessiz71
sessiz71, @sessiz71
30.11.2006 01:23:37
isyan bazen oluyor ama af dilemeyi bilmek güzeldir...güzel dizeler saygı ve sevgiyle kalın...
le
leyali, @leyali
29.11.2006 23:40:47
NADİM OLANLARA NEMUTLU ACZ İLE KÜÇÜLÜRKEN BÜYÜYENLERE NE MUTLU...
masal_prensi
masal_prensi, @masal-prensi
29.11.2006 20:57:18
akillarin durdugu an
gelip cattigi zaman
hep isyan ettigin gibi
yine isyan edermisin
yoksa nadim olup
affet Allahim dermisin

isyan dolu bir şiirdi...tebrikler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL