Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
KÖKSAL GÜNDOĞDU
KÖKSAL GÜNDOĞDU

SEVGİ DOSTLUK ARADIM

Yorum

SEVGİ DOSTLUK ARADIM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

934

Okunma

SEVGİ DOSTLUK ARADIM

SEVGİ DOSTLUK ARADIM

Beni candan sevecek,bir sevgi istiyorum,
Bana güven verecek,bir dostluk bekliyorum.
Sevgi günü palavra,maddi tezgah kurulmuş
Dostluklar güme gitmiş,hayat menfaat olmuş.

Kime canım diyorsam,diyorki canın çıksın,
Kime dostum dediysem,dedi yalakammısın!
İnsanlık rahmetlikmiş,duygularsa kör olmuş,
Dostluklar ele bakıp,sırtını döner olmuş..

Şimdi hep arıyorum,geçmişteki günleri,
Komşudaki kül bile nasıl olmuş kıymetli!
En yakın dost bildiğim,düşmanımla dost imiş,
Ahkam kesip atanlar,kediden beter olmuş.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevgi dostluk aradım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgi dostluk aradım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVGİ DOSTLUK ARADIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL