Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Furkan Evren Nezir
Furkan Evren Nezir

Dost var Dosttan İçeri!

Yorum

Dost var Dosttan İçeri!

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1437

Okunma

Dost var Dosttan İçeri!



Dost var dosttan içeri,
şah damarındanda yakın,
o sana her zaman yakın,
yeterki sen ol hakka yakın.

[050.016] [DI] And olsun ki insanı Biz yarattık; nefsinin kendisine fısıldadıklarını biliriz; Biz ona şah damarından daha yakınız.


Selam ve dua ile.
Furkan Evren Nezir.
29_05_2012
0.55

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dost var dosttan içeri! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dost var dosttan içeri! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dost var Dosttan İçeri! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL