Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
yuksel969
yuksel969

Kanser Marşı

Yorum

Kanser Marşı

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1042

Okunma

Kanser Marşı

Kanser Marşı

Bugün minibüse bindiğinde hastanenin önünde saçları sıfırdan kesilmiş bir küçük gördüm. Anladım. Çocuk kanserdi. Bir an duygulandım. Daha 7 yaşında üstünde çok büyük bir yük var. Benim gerçekten yapabileceğim hiç bir şey yok. Keşke olsaydı.

Biliyorum, ben hastayım
Biliyorum, ben yastayım
Anlıyorum, saçlarımınkesilmesinden
Hissediyorum, ben hastayım

Biliyorum, ben kanserim
Hissediyorum, ben içten gidiyorum
Her gün içten içe acılar çekiyorum
Herkes beni sevindirmeye çalışıyor
Boşuna, ben yastayım, ben hastayım

Yastayım, hastayım gidiyorum bu dünyadan
Son kez görüyorum yeşil-mavi dünya
Her şeyi duymak istiyorum
Algılamak istiyorum sevgiyi
Ben kanserim biliyorum

Ağlamayın, ne olur ağlamayın
Ben cennete gidiyorum
Gül kokuları koklamaya gidiyorum
Kevser sularını içmeye gidiyorum

Söz: Yüksel Gürbüz

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kanser marşı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kanser marşı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kanser Marşı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sera.
sera., @sera-
25.5.2012 19:42:07
:((

Ateş düştüğü yeri yakar(mış)...
Etkili Yorum
KİBRİTÇİ.KIZ
KİBRİTÇİ.KIZ, @kibritci-kiz
25.5.2012 18:56:21
onlarınkine dert dersek eğer bizim hiiç derdimiz yok,,

güzel konu sevgili kalem,, tebriklerimle,,
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL