Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Serap Tardü
Serap Tardü

Aşkın Sebebi Sensin

Yorum

Aşkın Sebebi Sensin

( 4 kişi )

4

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1233

Okunma

Aşkın Sebebi Sensin

Aşkın Sebebi Sensin

Ömrüme ömür katan,
aşkın sebebi sensin.
Gönlüm her zaman coşkun,
taşkın sebebi sensin.

Sana tutkunum aklım
şaşkın sebabi sensin.
Bu ilâhî tecelli
sebebi yalnız sensin...


İstanbul 14 Şubat 2012

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Aşkın sebebi sensin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkın sebebi sensin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşkın Sebebi Sensin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
LAZO
LAZO, @lazo
26.5.2012 20:09:45
5 puan verdi
kısa ve öz kutlarım selam
şiireral57
şiireral57, @siireral57
25.5.2012 08:55:31
5 puan verdi
Aşkın sebebei sevdiğin olsun her zaman.Tebrikler şair dost.
Gülaz
Gülaz, @gulaz
25.5.2012 00:19:46
5 puan verdi
En zorudur aslında kısa cümleleri anlamlandirmak, siz cok geniş bır konuyu seçilmiş şahane kelimelerle derinlemesine incelemiş ve guzel ifade etmissiniz.

Kutlarım
Saygilarimla
GC7
Murat Çakır (şeker29)
Murat Çakır (şeker29), @muratcakir-seker29-
25.5.2012 00:16:58
5 puan verdi
GÜZEL BİR SEBEP YÜREĞİNE SAĞLIK EFENDİM
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL