Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Saha Özköse
Saha Özköse

GİZEMLİ AŞK...

Yorum

GİZEMLİ AŞK...

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

2321

Okunma

GİZEMLİ AŞK...



Aşkı yazayım dedim, ne mümkün.
Aşkı çözeyim dedim, arapsaçı.
Aşkı dizeyim dedim, bir tek.
Aşkı kazayım dedim, çatladı.
Aşkı bezeyim dedim, zaten güzeldi.
Aşkı ezeyim dedim, o ezdi geçti.

Seha Özköse
22 Mayıs 2012-Yakacık-İstanbul

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gizemli aşk... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gizemli aşk... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GİZEMLİ AŞK... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
7TEPE
7TEPE, @7tepe
24.5.2012 23:14:54
:))) final süper...

:) sevgilerimle.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL