Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
yiğit özkan yılmaz
yiğit özkan yılmaz

GELECEK DEDİLER

Yorum

GELECEK DEDİLER

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1072

Okunma

GELECEK DEDİLER


Mevsimlere sordum seni;
Gelecek dediler,
En ihtişamlı yağmurla geldin:
Evet ,o,sendin.
Gecelere sordum seni;
Gelecek dediler,
Güneş’in ilk ışıklarıyla doğdun odama,
Dikildin karşıma,
ve sonra...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gelecek dediler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gelecek dediler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GELECEK DEDİLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL