Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Huseyin Dalmaz
Huseyin Dalmaz

BIRAKMA ELİMİ

Yorum

BIRAKMA ELİMİ

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1252

Okunma

BIRAKMA ELİMİ

Bırakma elimi düşerim yere,
Bu gün ayaktaysam desteğin ile,
İltifat değildir söylediklerim,
Yalansa kör olsun gören gözlerim.

Yolumu gösteren tek rehberimsin
Mevsim kış gününde sanki güneşsin,
Yazın da gölgemsin serinlediğim.
Yalansa kör olsun gören gözlerim.

Duman yoktur şimdi gönül dağımda,
Kaybolup da gitti bakışlarında.
Allah’ımdan başka yoktur isteğim.
Yalansa kör olsun gören gözlerim.

Hatam olur ise atma içine,
Dertler bağlamasın güzel kalbine
Yoksa zararını kendim çekerim
Yalansa kör olsun gören gözlerim.

İsterse olmasın malım servetim.
En büyük servetim sensin esmerim.
Sen bu dünyadaki benim cennetim.
Yalansa kör olsun gören gözlerim.


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bırakma elimi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bırakma elimi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BIRAKMA ELİMİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
bir yudum su
bir yudum su, @biryudumsu
23.5.2012 11:18:18
yüreğinizdeki bu sevgi daim olsun....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL