Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ZeMahşer
ZeMahşer

Sevinç Fedar Bitirim (Ley-i Dem):Sen Ben Örneği

Yorum

Sevinç Fedar Bitirim (Ley-i Dem):Sen Ben Örneği

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1765

Okunma

Sevinç Fedar Bitirim (Ley-i Dem):Sen Ben Örneği


Sen düşümde sarstın beni
Ben yolumu sormaz mıyım
Sen dünyadan çeksen beni
Ben firkâti seçmez miyim…

Sen boynunu ey de bana
Ben başımı koymaz mıyım
Sen yasakla ömrü cana
Ben kurbanın olmaz mıyım…

Sen El Bâkıy, El Vâsiu
Ben aczimi bilmez miyim
Sen El Ğaffâr, El Müciybü
Ben tevbemi sunmaz mıyım…

Sen yandığım tek inancım
Ben keremine muhtacım
Sen acı, artsın utancım
Ben Dem’i soldurmaz mıyım…

Sevinç Fedar Bitirim(Ley-i Dem)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevinç fedar bitirim (ley-i dem):sen ben örneği Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevinç fedar bitirim (ley-i dem):sen ben örneği şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevinç Fedar Bitirim (Ley-i Dem):Sen Ben Örneği şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
okan KİLİT
okan KİLİT, @okankilit
21.5.2012 10:54:36
Harika bir şiir yüreğinize, gönlünüze sağlık..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL