Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
kadir kayaoğlu
kadir kayaoğlu

Yalnız değilsin

Yorum

Yalnız değilsin

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1717

Okunma

Yalnız değilsin




Korkma derin sakın yalınızlıktan
Demesi pek kolay demi mustafam!
Anadan, babadan, ve ayrılıktan
Garib,boynu bükük müsün mustafam?

Düşmesin âteş-i firâk ocağa
Şefkat ırak kalır,bomboş kucağa
Yayılır kasâvet,köşe bucağa
Karaları bağlar,mısın mustafam?

Kanat oldun sardın,garib ananı
Merhem bulup saramadın yaranı
Mecbûr terk eyledin “cerrahpaşanı
“ey gidi” deyipte yanma mustafam!

“herkesin bir derdi vardır içinde”
lâkin herkesinki başka biçimde
çeken bilir amma,var beteride
beterinden şükür,hemi mustafam?

Sen kul’sun rahman’a,yalnız değilsin
Mütevekkil ol ki,kadr’in bilinsin
İstemem dik baş’ın,ön’e eğilsin
Dik tut başın,sakın eğme mustafam! .....(M.Emin Durak’a ithâfımdır)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yalnız değilsin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalnız değilsin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yalnız değilsin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL