Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
barış-istan
barış-istan

REKLAMLAR

Yorum

REKLAMLAR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1067

Okunma

REKLAMLAR

Kul: Arapçada De!.. söyle!.. demektir.








reklamı çok da işin
hiçbir şey olmasına benzemez
ve reklamı çok her işin
bazısı olur da

nasıl reklamda kalacaksın

bakarsan her reklama

başını kaldırma


....



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Reklamlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Reklamlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
REKLAMLAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL