Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
7TEPE
7TEPE

Sinyal sesinden sonra

Yorum

Sinyal sesinden sonra

6

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

343

Okunma

Sinyal sesinden sonra

Sinyal sesinden sonra

sinyal sesinden sonra
mesajımı bırakabilirmişim
makinayla polemiğe mi gireyim
teknoloji icat oldu mertlik bozuldu

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sinyal sesinden sonra Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sinyal sesinden sonra şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sinyal sesinden sonra şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
FARQİN2101
FARQİN2101, @farqin2101
8.5.2012 21:11:11
Mertliğin bozulma tarihi; tüfeğin icat olmasıyla başlar. Daha sonra gülle çıkınca, mertlik daha bir bozulur. Sonra yeniçağ,fransız ihtilali, yakın çağ, feza, aya ayak basma derken; internetin keşfiyle son şeklini alır. İşte böyle. Saygılarımla
Etkili Yorum
vega4
vega4, @vega4
7.5.2012 21:01:18
Hanımefendi ; onun öyle demeye başlamasıyla benim özel saygılarımı arzedip :(( kapatmam bir oluyor.
Hiç tahammül edemiyorum.
Bi de aradığımın yaşı itibariyle bu sinyall sesiyle hiç ilgilenmediğinden eminsem, kapattıktan sonra özel saygılarımı :(( arz etmeye devam ettiğim olabiliyor bazen.
Oh be iyi konuydu anlattım rahatladım.
Tebrik eder saygılar sunarım.
frezya...
frezya..., @frezya---
7.5.2012 20:59:17
bir gün sizin tarzınızda bir şeyler yazacağım ve ismini esma' ca koyacağım...

CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
7.5.2012 20:00:48
KUTLARIM ÇOK GÜZEL BİR ŞİİRDİ YÜREĞİN VAR OLSUN... SELAMLAR, SAYGILAR...


tan 1919
tan 1919, @tan1919
7.5.2012 18:04:52

makineyle de polemiğe girdin değil mi))))
nasılda biliyorum.

saygılar kahraman yazarım Esma.

röportajı unutmadım bu arada!
DİLEK YILDIZI
DİLEK YILDIZI, @dilekyildizi
7.5.2012 18:01:31
gelen msj gördüm
geldim okudum yine hem gülümsedim hem düşündüm.
:-)
abi telefon çekmiyor-cekeninden alsaydın sende- iyide hattım yok ki-ha şöyle desen ben kimi arıyorum ozaman- ne bileyim abi senden için kahvede dediler geldim sana ulaştım- ula ha bu kahveci olan beyaz önlüklü doktor var ya hep onun yüzündendir uşağım sen kalk tımar haneye baz al telefon ver me çekmez tabi-ee sen ne yapıyon- ula seni arıyorum şimdi çekerde konuşurum diye.. :-)
saygımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL