Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
sedat bulut
sedat bulut

İSKELE KAFE

Yorum

İSKELE KAFE

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1355

Okunma

İSKELE KAFE

İSKELE KAFE

Karşıyaka ya gidiyor tek tek vapurlar.
Karşıyakadan da gelip körfezde çakışırlar.
İskele kafenin ucundayım ben her an.
Martı sesleri kulağımda sen gibi canım inan.

Bir akşam yeli vurdu şaçlarımın ta üstüne.
Gözlerim sen gibi yakamozlar üzerinde.
Bir vapur gidiyor karşıyaka yönüne.
Seninleyim bu masada ellerin ellerimde inan.

Seninle çok oturduk bu ahşap masalarda.
Binlerce gemi yolladık hep karşı kıyılara.
Gözlerim seninle hep akşam ıssızlığında.
Dalgalar vuruyor bana sen yoksun yanımda.

Sen yoksunki martılar ötmüyor hiç başımda.
Vurmuyor o rüzgar saçımın ta ortasına.
Çıkmıyor artık ay ile yakamoz sen olmayınca.
Seni çok özlüyorum ben o ahşap masalarda.


yazılım tarihi
05.05.1012
sedat bulut

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İskele kafe Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İskele kafe şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İSKELE KAFE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL